Sample Race Day Schedule Skate Race  
Task Time
Get up (10 min) 6:50
Eat breakfast (60 min) 7:00
Get dressed (25 min) 8:00
Pack car (5 min) 8:30
Drive to race site (30 min) 8:35
Find parking (15 min) 9:05
Pick up race bib (10 min) 9:15
Put on ski boots and prepare to ski (10 min) 9:25
Bathroom (5 min) 9:35
Warm up (40 min) 9:40
Get to start area (Drink, take gels or otehr nutrition, change gloves, take off warm-ups -10 min) 10:20
Get to the start line 10:30
Race start 10:35